autokomis-opinie.pl - Zadaj pytanie na forum, poznaj opinie o komisach samochodowych!

Jeśli chodzi o kupno - sprzedaż samochodu musisz zachować szczególną ostrożność. Chodzi o duże pieniądze zatem zanim cokolwiek zrobisz poznaj opinie o danej firmie.
Teraz jest 26 maja 2019, o 16:24

Strefa czasowa: UTC [ DST ]


Regulamin działu


Administracja w każdym momencie może usunąć posty które zostały napisane bez wyraźnej przyczyny, które są napisane tylko po to ażeby zgorszyć opinie o firmie, czytaj konkurencji. Administracja również będzie usuwać posty które są napisane w celu reklamowania własnej firmy bądź przyjaciół. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za opinie jakie są pisane na forum autosprzedawca.pl.

Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.
Reklama:
Obrazek



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 3 gru 2011, o 11:07 
Bardzo miło sprawnie przebiegła transakcja odkupu mojego Golfa. Przyjechałam do Camila sprzedać swoja furkę :)chciałam 9000zł dostałam 8500zł i jestem zadowolona bez czekania ,giełdy ,ogłoszeń więc p-o-l-e-c-a-m !!! i pozdrawiam

A Camila poleciła mi znajoma, która też u nich spieniężyła swojego trzyletniego opla.
Byłam pod wrażeniem bo u nich ruch jak w Rzymie. Ludzi dużo. Ktoś kupował, ktoś sprzedawał. Jak w ulu.


Góra
  
 
PostNapisane: 23 gru 2011, o 15:14 
Zrobiłem sobie prezent na gwiazdkę i kupiłem auto właśnie w salonie Camil.
Jeśli to autko będzie takie dobre jak obsługa to myślę, że będzie git.

pozdrawiam Camila
i życzę Wesołych Świąt.


Góra
  
 
PostNapisane: 5 lut 2012, o 18:58 
Witam.
Szukam opinii na temat tego auto komisu Camil . Mają fajną bmw serii 6. Kosztuje ponad 100 tysięcy. Jestem aż ze Szczecina i nie znam tego komisu. Ze zdjęć wygląda, że porządna firma. Znajomy policjant mi sprawdził i ten komis jest na rynku od 1990 roku, czyli ponad 20 lat.
Czy ktoś zna ten komis i może napisać swoją opinie. Będę wdzięczny.

Tobiasz Szczecin


Góra
  
 
PostNapisane: 12 lut 2012, o 11:12 
Tobiasz napisał(a):
Witam.
Szukam opinii na temat tego auto komisu Camil . Mają fajną bmw serii 6. Kosztuje ponad 100 tysięcy. Jestem aż ze Szczecina i nie znam tego komisu. Ze zdjęć wygląda, że porządna firma. Znajomy policjant mi sprawdził i ten komis jest na rynku od 1990 roku, czyli ponad 20 lat.
Czy ktoś zna ten komis i może napisać swoją opinie. Będę wdzięczny.

Tobiasz Szczecin


Nie masz co się obawiać. Bardzo porządna firma z długoletnim stażem, tak jak napisałeś.
Kupiłem u nich Porsche Cayenne. Wszystko było w porządku.
Mają na placu blisko 300 aut. Pracuje tam chyba z 30 osób.
Bardzo prężna i mocna firma. Według mnie lider w komisach na skalę krajową.
Mają dobre zejście, bo dużo samochodów sprzedają za wschodnią granicę.
Ogłaszają się w gazetach na ukrainie , białorusi i tym podobnymi w byłym ZSRR.

Jak byłem ostatnio to dwa busy ludzi z ukrainy przyjechały po auta.


Góra
  
 
PostNapisane: 2 mar 2012, o 22:53 
Jakieś dwa tygodnie temu dzwoniła do mnie jakaś pani z autokomisu Camil w Opolu i mówiłą, że w bazie danych ma kupca na mojego opla.
Na początku myślałem, że to może jakaś ściema, że chcą sobie plac zapełnić. Ale faktycznie. Wstawiłem w komis i za dwa dni miałem pieniążki.
Jakiś rok temu w podobny sposób sprzedał mój kuzyn. Dał ogłoszenie na allegro. Zadzwonił ktoś z Camila i skojarzył mojego kuzyna z kupcem.
Wtedy wzięli 500zł, a ode mnie 700. Ale nie żałuję. Było warto.
polecam autokomis camil z opola, obrońców stalingradu 41, jakby co to podaję link: www.camil.pl

Wiem, że też kupują samochody za gotówkę. Ja wolałem poczekać wstawiając w komis. Dzięki temu zaoszczędziłem około tysiąca złotych


Góra
  
 
PostNapisane: 31 maja 2012, o 12:21 
Polecam skup aut camil. Sprzedałem swojego peugeota od ręki. W sumie w camilu dostałem najwyższą cenę w całym opolu.
Nie musiałem nawet się fatygować. Wypełniłem ankietę ze strony http://www.camil.pl/cms/php/strona.php3?cms=cms_camil&id_dzi=1&id_men=3&id_dok=3&powrot=1. i Pan z Camila przyjechał.
Moja opinia jest pozytywna.


Góra
  
 
PostNapisane: 6 lip 2012, o 08:50 
Ostatnio w Camilu byłem z dwa lata temu. Teraz wydaje mi się jakby mniej aut mięli niż kiedyś.
I tak najwięcej w Opolu. Kiedyś mieli ponad 300 na dwóch placach, a teraz ponad 200.
może wysprzedali. I tak nie planuję kupować w komisie.


Góra
  
 
PostNapisane: 1 lis 2012, o 14:50 
exi napisał(a):
Ostatnio w Camilu byłem z dwa lata temu. Teraz wydaje mi się jakby mniej aut mięli niż kiedyś.
I tak najwięcej w Opolu. Kiedyś mieli ponad 300 na dwóch placach, a teraz ponad 200.
może wysprzedali. I tak nie planuję kupować w komisie.


bo teraz idą na jakość, a nie ilość.
Na używki dają gwarancje jak przy nowych autach


Góra
  
 
PostNapisane: 5 kwi 2013, o 02:33 
kupiłem dzisiaj passata w camilu. W związku ze świętami dostałem zacny rabacik.
polecam z całego serca firmę Camil.


Góra
  
 
PostNapisane: 1 maja 2013, o 10:54 
Moja opinia jest pozytywna. Duży komis, dobra obsługa. Duży i ekskluzywny salon do obsługi klientów. Formalnosci kredytowe załatwiane przez przedstawiciela banku na miejscu. Samochody po przeglądach z gwarancją. Auto komis na najwyższym poziomie.
Jeśli miałbym się przyczepić to do miejsc parkingowych dla klientów , jest ich zbyt mało.
Byłem w niedziele i musiałem zaparkować 100 metrów dalej tak parking był obłożony


Góra
  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
phpBB SEO
Jak kupić szambo