autokomis-opinie.pl - Zadaj pytanie na forum, poznaj opinie o komisach samochodowych!

Jeśli chodzi o kupno - sprzedaż samochodu musisz zachować szczególną ostrożność. Chodzi o duże pieniądze zatem zanim cokolwiek zrobisz poznaj opinie o danej firmie.
Teraz jest 18 wrz 2019, o 00:26

Strefa czasowa: UTC [ DST ]


Regulamin działu


Administracja w każdym momencie może usunąć posty które zostały napisane bez wyraźnej przyczyny, które są napisane tylko po to ażeby zgorszyć opinie o firmie, czytaj konkurencji. Administracja również będzie usuwać posty które są napisane w celu reklamowania własnej firmy bądź przyjaciół. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za opinie jakie są pisane na forum autosprzedawca.pl.

Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.
Reklama:
Obrazek



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 25 sie 2013, o 09:42 
Dla zainteresowanych więcej komentarzy widziałem na FB.
podaję link: https://www.facebook.com/pages/Auto-Sal ... ref=stream


Góra
  
 
PostNapisane: 26 lis 2013, o 05:08 
ten link co kolega wkleił nie działa

znalazłem opinie firmy Camil z Opola na fejsie: https://www.facebook.com/pages/Auto-Sal ... 8652564985


Góra
  
 
PostNapisane: 29 kwi 2019, o 12:56 
Offline

Dołączył(a): 29 kwi 2019, o 12:55
Posty: 1
Sprzedawałam im samochód i chciałabym się podzielić kilkoma refleksjami na temat współpracy z tą firmę gdyż dostałam list z życzeniami i prośbą o opinie. Sprzedawałam samochód Passat B7, Wystawiłam go na kilku portalach ogłoszeniowych. MIałam kilka telefonów, ale nic z tego nie wyszło. Raz człowiek przyjechał obejrzeć auto. Po 9-10 dniach zadzwonili z camila. Mają tam skup i chcieli kupić za gotówkę samochód. Nie ukrywam, że byłam już zmęczona tym, że nikt nie kupuje samochodu i też troszkę potrzebowałelam gotówki (remont domu). Przez telefon powiedzieli cenę, ale i tak wiedziałem, że na miejscu będą targować, jak każdy. Po przyjeździe na miejscu, mechanik z firmy sprawdził samochód i później przedstawili cenę wykupu. No troszkę niższa ale i tak bardzo przystępna. Sprzedałam i od razu miałam pieniądze. Jest to fajna opcja jak ktoś nie może sprzedać samochodu, albo szybko potrzebuje gotówki. Ja polecam serdecznie. Mają dużą rotację. Na placu 300 aut


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 kwi 2019, o 13:04 
Offline

Dołączył(a): 29 kwi 2019, o 13:02
Posty: 1
Kupilam u nich juz 2 samochody za "niewielkie pieniądze "wszystko jak w opisie wiadomo ze auto za 3 tys ma swoje mankamenty ale to jest oczywiste dla przecietnie rozgarnietej osoby ogolnie szybko sprawnie sprzedawca nie "szarpie" sie o kazda zlotowke jak najbardziej polecam tym bardziej ze wybor jest bardzo szeroki napewno kazdy znajdzie cos dla siebie


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 kwi 2019, o 13:33 
Offline

Dołączył(a): 29 kwi 2019, o 13:32
Posty: 1
Zazwyczaj nie kupowałem samochodów w komisach no ale tym razem jednak zrobiłem wyjątek. Kolega bardzo zachwalał komis Kamil z w opolu , a więc z racji tego że miałem tam niedaleko a akurat byłem na kupnie samochodu to wybrałem się do nich kiedyś po pracy. Powiem szczerze, że jak zobaczyłem tyle aut to byłem w lekkim szoku. Naprawdę ogromny wybór!!!!!!! Wydaję mi się że każdy nawet najbardziej wymagający gość znajdzie u nich samochód… ja akurat szukałem Kia Sportage i mieli kilka na stanie. Pan z obsługi pokazał mi dokładnie każdą z nich. Każdym autem też odbyłem jazdę próbną i pojechaliśmy na stację diagnostyczną. Nie robili z tym żadnych problemów więc od razu pomyślałem że nie mają nic do ukrycia skoro się nie obawiają. Na stacji potwierdziła się każda wersja. Wybrałem akurat tę najdroższą z najlepszym wyposażeniem i najmniejszym przebiegiem. Jeśli chodzi o cenę to trochę udało mi się utargować także jestem bardzo zadowolony!!!!!!! Samochód spisuje się rewelacyjnie!!!!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 kwi 2019, o 14:20 
Offline

Dołączył(a): 30 kwi 2019, o 14:19
Posty: 1
Kupując samochód u nich wzięłam ze sobą szwagra bo jest mechanikiem już dość długo i ma spore doświadczenie więc nie chciałam żeby w komisie zrobili mnie w balona. Do tego szwagier zabrał ze sobą jeszcze komputer diagnostyczny i mogliśmy go podłączyć do każdego samochodu jaki mnie interesował. Byłam bardzo pozytywnie zaskoczona bo w komisie nie robili żadnych problemów z tym abyśmy sprawdzali auta przez komputer. Jak się okazało w komisie nie ukrywają nic tylko mówią jaki jest faktycznie stan techniczny samochodu. Około 80% wersji sprzedawcy potwierdził podłączony komputer także jak dla mnie bardzo uczciwy komis. Kupiłam u nich samochód – Forda Mondeo i auto jest naprawdę bardzo zadbane. Polecam.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
phpBB SEO
Jak kupić szambo